Yalova EML Macaristan’da

Yalova Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekip Macaristan'a gitti.

Yalova Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekip Macaristan'a gitti.

Yalova Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekip Macaristan'ın başkenti Budapeşte de Green Chemistry around Europe (GCaRE) adlı proje toplantısını yapmak üzere Petrik Lajos Vacational School adlı okulun misafiri olarak Macaristan'ın Budapeşte Şehrindeki Petrik Lajos Vacational School adlı okuluna gitti.

Burada 25-29 Kasım 2013 tarihlerinde Avrupa Birliği projeleri içinde yer alan ve LDV Partnership kapsamında ilk toplantısını 6 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yalova Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İsmail Saraçoğlu, “Yalova Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi proje ekibi burada nükleer enerjinin faydaları ve zararları , yaşadığımız dünyaya ekonomik ve sağlık etkileri vb. konularda ortak toplantılar yapacaklardır .Projenin koordinatörlüğünü Macaristan yapmakta olup Avusturya, Romanya,Bulgaristan,İtalya ve ülkemiz ortaklar olarak yer almaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: