Yalova Emniyet Müdürü Akyıldız: -"İlimizde uyuşturucu kullanımı yaygın değil"

Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, "İlimizde uyuşturucu kullanımı yaygın değil" dedi.

Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, "İlimizde uyuşturucu kullanımı yaygın değil" dedi.

Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Kurulu toplantısı Yalova Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı Yalova Valisi Esengül Civelek, başkanlığında yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, burada yaptığı konuşmada, Yalova'da uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü söyledi.

Yalova'nın küçük bir il olması nedeniyle hedef bir il olmadığını belirten Akyıldız, "Ancak büyük illerin transit geçiş noktası durumunda. İlimizde uyuşturucu kullanımı yaygın değil" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Toplantıda ildeki uyuşturucu kullanımı ve bununla mücadele konusunda bilgiler veren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Reşat Beceren, kentin genel durumu istatistik bilgileri eşliğinde anlattı.

Toplantıya, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çelik, ilçe kaymakamları ve kurum müdürleri de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: