Yalova Gönüllü Meclisi Toplantısı

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'n da katıldığı Gönüllü Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'n da katıldığı Gönüllü Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Koçal, eski arboretum alanına yapılacak turizm yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.

Turizm yatırımlarındaki amacın vatandaşın gelirini arttırmak olduğunu belirten Koçal, "Derdimiz, vatandaşlarımızın gelirini arttırmak. Bunun içinde önemli olan sektör turizmdir. Türkiye'nin turizm başkenti olan bir yerdik. Tekrar bunu canlandırmak istiyoruz. Turistin gezeceği unsurları oluşturmak istedik. Müzeler kurduk, kuruyoruz. Fotoğraf çekilecek yerler yaptık. Pazarlanabilecek unsurlar oluşturduk. Böylece gelecek turistlerin şehri gezmesini sağlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Turizm yatırımlarıyla turist sayısının artacağını dile getiren Koçal, "Bizim hedefimiz 2 milyon turist. Yalova özellikleriyle 2 milyon turisti kaldırabilecek potansiyele sahiptir. Bu yılda 400-500 milyon dolar paranın ile girmesini sağlayacak turist sayısıdır. Yalova inşallah otel yatırımlarıyla turizm kenti olacaktır" diye konuştu.

Muhabir: Erhan Erdoğan / Doğukan Altınay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: