Yalova Ile Trogir Arasında "kardeş Şehir" Protokolü Imzalandı

Yalova ile Hırvatistan'ın Trogir şehri arasında "kardeş şehir" protokolü imzalandı.

Yalova ile Hırvatistan'ın Trogir şehri arasında "kardeş şehir" protokolü imzalandı.

Yalova Belediye Meclisi Salonu'nda düzenlenen törende protokole Belediye Başkanı Yakup Koçal ile Trogir Belediye Başkanı Damir Rilje imza attı.

Koçal, imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, 3 yıldır Balkanlarda "kardeş şehir" çalışması yaptıklarını belirterek, "Tüm Balkan ülkelerinden 'kardeş şehir' edinip, kentimizde kardeşlik rüzgarlarını estirmek amacındayız. Bu törenin ardından 18 kardeş şehrimiz oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmasına "selamünaleyküm" diyerek başlan Rilje, Yalova ile "kardeş şehir" olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, "Umarım gelecekte güzel işler yapacağız. Ekonomi açısından yeni yatırımların, işbirliklerinin yapılmasını istiyoruz. Birlikte daha güçlü olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Belediye başkanları daha sonra birbirlerine çeşitli hediyeler sundu.

Muhabir: Erhan Erdoğan / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: