Yalova Kuyumcular Derneği Başkanı Güner:

Yalova Kuyumcular Derneği Başkanı Okan Güner, yeni yıl ile birlikte altın fiyatlarında artış beklendiğini söyledi.

Yalova Kuyumcular Derneği Başkanı Okan Güner, yeni yıl ile birlikte altın fiyatlarında artış beklendiğini söyledi.

Güner, yaptığı açıklamada, vatandaşların sevdiklerine yeni yıl hediyesi olarak altın alabileceklerini dile getirdi. Düğün sezonun sona ermesi nedeniyle altın satışlarının düştüğünü belirten Güner, "Mevsimsel olarak düğün sezonunun sonundayız. Bu yüzden altın satışlarımızda düşüş yaşıyoruz. Bu sezonun bitmesi nedeniyle altına olan talep oldukça düşük. Yıl sonuna doğru altın fiyatlarının hareketlenebileceğini tahmin ediyoruz. Ortadoğu'daki gelişmeler finans sektöründe ciddi hareketliliğe neden olabiliyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yeni yılın yaklaşması nedeniyle birçok firmanın altın konusunda kampanyalar düzenlediğine de değinen Güner, "Yurt içinde sektör olarak yeni yıl ile beraber birçok firma satış kampanyası düzenliyor. Biz kuyumcular yeni yıl ile birlikte işlerimizde hareketlilik bekliyoruz. Yeni yıl ile birlikte altın fiyatlarındaki artış dikkat çekecek. Altın yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor" dedi.

Muhabir: Erhan Erdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz