Yalova TSO'da Yeni Üyelere Sertifika

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'na, (TSO) 2012 Aralık ayında üye olan 33 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'na, (TSO) 2012 Aralık ayında üye olan 33 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Yalova TSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, törende yaptığı konuşmada, oda hakkında yeni üyelere bilgi verdi. Odanın önemli görevleri olduğunu ifade eden Özel, şunları söyledi:

"Odalar üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılama, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlere uygun olarak genişletilmesini sağlamakla görevlidir. Biz oda olarak sizin her türlü sıkıntınızın çözümü için yanınızda olacağız. Odamız Türkiye'deki ilk 5 oda arasındadır. TOBB Başkanı odamızı 5 yıldızlı oda olarak tabir etmiştir. 3 kalite yönetimi sertifikasına sahip tek odayız."

Reklam
Reklam

Oda seçimlerinin şubat ayı sonu ya da mart ayı başında olacağını belirten Özel, bugüne kadar şeffaf bir yönetim sergilediklerini vurguladı.

Özel'in konuşmasının ardından yeni üyelere sertifikaları takdim edildi. Üyelere sertifikalarını Özel'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Şahin Tiryaki, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Anıl Dinçer ve Meclis Üyesi Vedat Numanoğlu takdim etti.

Muhabir: Erhan Erdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: