Yalova Üniversitesi'nde Cübbe Giyme Töreni

Yalova Üniversitesi'ne terfi eden öğretim üyeleri için "cübbe giyme" töreni düzenledi.

Yalova Üniversitesi'ne terfi eden öğretim üyeleri için "cübbe giyme" töreni düzenledi.

Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) Konferans Salonu'nda yapılan törene, profesör olan 7, doçent olan 16 ve yardımcı doçent olan 17 akademisyen katıldı.

Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, akademisyenlerin yeni unvanlarını kutlayıp, "Sizler hepiniz alanınızda uzman kişilersiniz. Bir yıl içerisinde 7 kişinin profesörlüğe, 16 kişinin doçentliğe ve 17 kişinin yardımcı doçentliğe yükseltilmesi büyük bir başarıdır. Hepinizi kalben kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ardından akademisyenler cübbelerini giydi.

Törende, ayrıca polimer kimyası alanında uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den TÜBİTAK Teşvik Ödülü alan Yrd. Doç Dr. Atilla Taşdelen'e Rektör Prof. Dr. Eruslu, teşekkür belgesi ve çini tabak hediye etti.

Muhabir: Erhan Erdoğan / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz