Yalova'da 1994/1 Tertip Asker Adaylarına Çağrı

Yalova Askerlik Şubesi, 1994/1 tertip er statüsündeki yükümlülerin, şubat ve mart aylarında iki grupta silah altına alınacağını bildirdi.

Yalova Askerlik Şubesi, 1994/1 tertip er statüsündeki yükümlülerin, şubat ve mart aylarında iki grupta silah altına alınacağını bildirdi. Şubeden yapılan yazılı açıklamada, yükümlülerin 1994/1 tertip olarak 3-6 Şubat ve 19-21 Mart'ta iki grupta silah altına alınacağı, sevke tabi tutulanların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listelerin Askerlik Şubesine asıldığı belirtildi. Sevk evrakının 15 Ocak'tan itibaren verilmeye başlandığı duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Yalova il ve ilçelerine kayıtlı yükümlülerin, sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listeleri Askerlik Şubesi ilan levhasına asılmıştır. Birinci grupta bulunanlar 15 Ocak'tan, ikinci grupta bulunanlar ise 3 Mart'tan itibaren nüfus cüzdanları ile Askerlik Şubesine müracaat edip sevk evrakını alabilir. Birinci grupta bulunanların en geç 6 Şubat, ikinci grupta bulunanların ise en geç 21 Mart'a kadar sevk evrakını teslim alması gerekmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: