Yalova'da "3 Sergi 3 Koleksiyon" Sergisi

Yalova'da eski radyo, kumbara ve kibrit kutularının yer aldığı "3 Sergi 3 Koleksiyon" adlı sergi düzenlenen törenle açıldı.

Yalova'da eski radyo, kumbara ve kibrit kutularının yer aldığı "3 Sergi 3 Koleksiyon" adlı sergi düzenlenen törenle açıldı. Kent Müzesi Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen açılış törenine Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ve çok sayıda ziyaretçi katıldı. Kent müzesinin 2 fonksiyonunun olduğunu belirten Koçal, "Biri Yalova tarihini bizlere hatırlatan müze fonksiyonu bulunduğumuz kat ve bodrum katımız. Yukarı kat ise Yalova'da ihtiyaç görülen nitelikli sergileri açmak için ayrılmıştı. Bugünde böyle güzel bir serginin açılışı için buradayız. Eski kumbaralar, eski radyolar ve kibrit kutularından oluşan bu sergi sizleri tarihte gerilere götürüp unutulmaz bir gezi yaptıracak. Bu sergiyi ellerindeki bu objelerle açan Zehra Özdilim, Sevim Uysal ve Aytekin Vural'a kendim ve Yalova halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ardından sergiyi gezen Koçal, eski radyoları, kumbara ve kibrit kutularını inceledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: