Yalova'da Bin 200 Engelliye Evde Bakım Parası Ödeniyor

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova'da bin 200 engelliye evde bakım parası ödendiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova'da bin 200 engelliye evde bakım parası ödendiğini söyledi.

Uzun, yaptığı açıklamada, İl Müdürlüğü olarak birçok alanda hizmet verdiklerinin altını çizdi.

Yalova'daki çalışmalar hakkında bilgiler veren Uzun, "Yalova'nın küçük bir il olmasına rağmen bin 200 engelliye evde bakım parası ödüyoruz. Ayda yaklaşık 700 liralık bir yardım veriliyor. Yine 150 civarında aileye ayni ve nakdi yardımlar yapılıyor. Kadın konuk evi, engelli rehabilitasyon merkezi ve özel engelli bakım merkezlerimizle dezavantajlı grupların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Halen, Yalova Valiliği binasında hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün Kurban Bayramı'ndan sonra yeni hizmet binasına geçeceğini dile getiren Uzun, şunları kaydetti:

"Ay sonuna kadar yeni kiraladığımız ve ihtiyaçlarımıza göre dizayn edeceğimiz yeni hizmet binamıza taşınıyoruz. Artık Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Valilik Binası içinde sıkışık bir ortamda değil Cumhuriyet Caddesi üzerinde 5 katlı, içinde aile danışma merkezi de bulunan modern bir binada halkımıza hizmet verecek. Kiralama aşamasında sayın valimizin de çok ciddi bir katkısı oldu. Kurban Bayramı sonrasında bu binada hizmet vermeye başlayacağız."

Muhabir: Erhan Erdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: