Yalova'da Bisiklet Festivali Yapılacak

Yalova Belediyesi ve Perşembe Akşamı Bisikletçileri (PAB) Yalova Grubu tarafından 5-7 Ekim tarihleri arasında bisiklet festivali düzenlenecek.

Yalova Belediyesi ve Perşembe Akşamı Bisikletçileri (PAB) Yalova Grubu tarafından 5-7 Ekim tarihleri arasında bisiklet festivali düzenlenecek.

Festivale, Yalova'dan 100 bisiklet sevdalısının yanı sıra İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Eskişehir, Giresun, Kayseri, Edirne, Kocaeli, Denizli, Aydın, Sakarya, Hatay, Samsun, Balıkesir, Kars, Erzincan, Zonguldak ve Bilecik'ten 200 bisikletçi katılacak.

TİGEM'deki tesislerde konaklayacak bisikletçiler 3 gün boyunca Yalova'nın çeşitli bölgelerine turlar düzenleyecek. Festival kapsamında Poker, Veto ve Kostüm isimli gruplar sahne alacak.

Reklam
Reklam

PAB Yalova Grubu Kurucusu Özlem Akyüz Bayrı, kentte son dönemde yapılan organik ulaşım çalışmalarıyla birlikte bisiklet kullanıcısı sayısının arttığını söyledi.

Bayrı, "Etkinliğimizde Yalova'nın doğal parkurunun bir kısmını pedallayacağız, her şehirden gelecek PAB üyeleriyle ve adını sayamadığımız pek çok grup, ferdi bisikletçi ile Yalova'da bir araya geleceğiz. 'Bisiklet Kenti Yalova için bisikletliler iş başına' diyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Nedim Güler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz