Yalova’da Emekliye Kapkaç

Yalova’da bankamatikten 870 lira olan emekli maaşını çeken yaşlı kadını takip eden bir kişi, kapkaç...

Yalova’da bankamatikten 870 lira olan emekli maaşını çeken yaşlı kadını takip eden bir kişi, kapkaç yöntemi ile cüzdanı çalarak kayıplara karıştı.

Fetiye Karakaya(67), Yalova Belediyesi hizmet binası önünde bulunan bankamatikten emekli maaşını çekti. Daha sonra evine doğru yürümeye başlayan Karakaya’yı kimliği belirlenemeyen kapkaççı takip etmeye başladı. İstanbul Caddesi üzerindeki bir beyaz eşya mağazasına girerek taksit ödeyen Karakaya, yine aynı cadde üzerinde bulunan evinin bulunduğu Özdilim Apartmanı’na girdi. Yaşlı kadının arkasından apartmana giren şahıs, apartmanın 2’nci katında Karakaya’nın içinde 970 lira bulunan elindeki cüzdanı ‘kapkaç’ yöntemiyle alarak kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Yaşlı kadın, polise para çektiği yeri ve yürüyüş güzergâhını daha gösterdi. Yol üzerindeki güvenlik kameralarından zanlının eşkâlini tespit eden polis, yakalamak için tahkikatını sürdürüyor.

Yaşadığı olayı anlatan Fetiye Karakaya, “Beyaz eşya dükkânına girdim, 50 lira olan borcumu verdim. Cüzdanımı kapattım dışarı çıktım. Ardından evimin bulunduğu apartmana girdim. İkinci kattaydım, daha evime varmamıştım. Arkamdan birisi geliyordu. Komşularımın kardeşleri geliyor zannettim. Kenara geçtim, ‘geç oğlum benim ayağım ağrıyor’ dedim. Sonra elimdeki cüzdanı aldı kaçmaya başladı. Ne tarafa doğru gitti görmedim. 820 lira maaş dışında bir de 150 liram vardı, hepsi gitti.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: