Yalova'da "Genç Memur-Sen Şubesi" Kuruldu

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Genç Memur-Sen'in Yalova Şubesi hizmete başladı.

Memur Sendikaları Konfederasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Genç Memur-Sen'in Yalova Şubesi hizmete başladı. Genç Memur-Sen Yalova Şube Başkanı Soner Taşova, gazetecilere yaptığı açıklamada, faaliyetlere başladıklarını bildirdi. Oluşuma, 35 yaş altındaki herkesin üye olabileceğini belirten Taşova, şöyle konuştu: "Genç Memur-Sen, daha özgür, çevreye ve doğaya duyarlı, daha müreffeh ve daha mutlu insanların yaşadığı, daha zengin ve daha güçlü bir Türkiye idealine ulaşmaya katkı sunmak amacıyla faaliyet gösterecektir. Genç Memur-Sen, genç nesil içerisinde güç ve gönül birliğini sağlamak amacıyla yola çıkmıştır. Kuruluşumuz, toplumun kültür ve medeniyet değerlerine sadık, sivil toplum ahlakına bağlı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip mensuplarıyla hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Yalova'da genç ve dinamik bir kadroyla faaliyet göstereceğiz. Şubemizin İl Başkan Vekilliğine Görkem Tuşik, Teşkilat Komisyonu Başkanlığına Erdem Sarıaydın, Mali Raporlama Komisyonu Başkanlığına Ziya Kalyoncu, Basın ve İletişim Komisyonu Başkanlığına Semra Yıldırım, Mevzuat ve Ar-Ge Komisyonu Başkanlığına Fatih Musulluoğlu, Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığına da Esra Çoşkun getirildi. Çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyor, tüm gençlerimizi şubemizin faaliyetlerine katılmaya bekliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: