Yalova'da İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildi

Yalova'da cuma namazı sonrasında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi. İnsan Hak ve Hürriyetleri...

Yalova'da cuma namazı sonrasında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH), Anadolu Gençlik Derneği ve bazı sivil toplum kuruluşları tarafından İsrail aleyhine sloganlar atıldı.

Yalova Merkez Camisi'nde kılınan cuma namazı sonrasında Cevdet Aydın Parkı'nda toplanan vatandaşlar İsrail bayrağını yakarak tepki gösterdi.

Sivil toplum örgütleri adına basın açıklaması yapan Mehmet Yavuz, İsrail yönetiminin tahrif edilmiş Tevrat’tan esinlenerek Bulut Sütunu adını verdiği saldırı sonucunda Filistinli Müslüman halkın seçilmiş temsilcisi Hamas’ın öncü kadrosundan Ahmet Cebari ve birçok sivil şehit edildiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan da sivil toplum örgütlerine destek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: