Yalova'da kaçak akaryakıta geçiş yok

Yalova’da yapılan son operasyonda 8.5 ton karışımlı akaryakıt ele geçirildi. Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

Yalova’da yapılan son operasyonda 8.5 ton karışımlı akaryakıt ele geçirildi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından, sabah saat 04.30 sıralarında kaçak akaryakıta yönelik operasyon yapıldı. Polis ekipleri, Yalova Bursa yolu üzerinde Starpet isimli akaryakıt istasyonunda, 41 R 8407 plakalı tankerin karışımlı akaryakıt getirerek, istasyonun gizli yeraltı tankına boşaltacağı duyumunu alması üzerine müdahale edildi.
Emniyet birimleri, karışımlı akaryakıt taşıyan tankere, bir adet gizli yeraltı tankına, 8 bin 500 kilo karışımlı akaryakıt ve bir adet dalgıç pompa ele geçirdi. 25 yaşındaki tanker şoförü R.D., şüpheli olarak Yalova Adliyesi'ne gönderildi. Şüpheli hakkında 5015 sayılı yasaya muhalefet suçundan tahkikat başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz