Yalova'da "kapkaç" Iddiası

Yalova'da emekli maaşını çeken yaşlı bir kadının cüzdanı, "kapkaç" yöntemiyle çalındı.

Yalova'da emekli maaşını çeken yaşlı bir kadının cüzdanı, "kapkaç" yöntemiyle çalındı.

İddiaya göre, Yalova Belediyesi hizmet binası önündeki bir bankaya ait otomatik para çekme makinesinden (ATM) emekli maaşını çeken Fetiye Karakaya (67), İstanbul Caddesi'nde bir beyaz eşya mağazasında taksit ödedikten sonra, evinin bulunduğu apartmanın önüne geldi.

Yaşlı kadının arkasından apartmana giren kimliği henüz belirlenemeyen zanlı, ikinci katta Karakaya'nın elindeki cüzdanı alarak kaçtı.

Güvenlik kameralarından eşkalini tespit eden güvenlik güçleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Olayı anlatan Karakaya, "Arkamdan birisi geliyordu. Komşularımın kardeşleri geliyor zannettim. Kenara geçtim, 'geç oğlum benim ayağım ağrıyor' dedim. Sonra elimdeki cüzdanı aldı kaçmaya başladı. Ne tarafa doğru gitti görmedim. 820 lira maaşın dışında bir de 150 liram vardı, hepsi gitti" dedi.

Muhabir: Erhan Erdoğan / Fikriye Susam Uyar / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: