Yalova'da Kış

Yalova'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Yalova-Bursa karayolunun Süpürgelik mevkisinde Karayolları ekipleri tarafından çalışma yapıldı.

Yalova'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Yalova-Bursa karayolunun Süpürgelik mevkisinde Karayolları ekipleri tarafından çalışma yapıldı. Kar yağışının etkili olduğu mevkide, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 147 Şube Şefliği ekiplerince tuzlama çalışması gerçekleştirildi. Şeflikte oluşturulan 4 ekip, günün 24 saati hazır bekletiliyor. Buzlanan yollarda iki iş makinesi ve 4 kar küreme aracıyla çalışma yapıldı. Yalova Köy Hizmetleri İl Müdürlüğüne ait iki kar küreme aracıyla Armutlu ve Altınova ilçelerinde çalışmalar gerçekleştirildiği kapalı köy yolunun bulunmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: