Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, "Belediye'nin yapacağı yatırımlarla ilgili kararlar, mahalle temsilcilerinden gelen görüş ve taleplerle tespit ediliyor" dedi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, "Belediye'nin yapacağı yatırımlarla ilgili kararlar, mahalle temsilcilerinden gelen görüş ve taleplerle tespit ediliyor" dedi.

Koçal, Yalova Gönüllü Meclisi üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, mahallelerde bir ihtiyacın bir eksiğin olduğunu en iyi bilenlerin halk olduğunu belirtti.

Koçal şunları kaydetti:

"Belediye'nin yapacağı yatırımlarla ilgili kararlar mahalle temsilcilerinden gelen görüş ve taleplerle tespit ediliyor. Biz de yatırım programımızı gelen talepler doğrultusunda halkımızla birlikte oluşturuyoruz. Mahallelerimizin temsilcileriyle toplantılar yapıyoruz. Talepleri topladıktan sonra yatırım programımızı şekillendiriyoruz. Yatırımlarımızı tamamladıktan sonra halkımızla beraber açılışları gerçekleştireceğiz."

Reklam
Reklam

Uygulamadan dolayı Koçal'a teşekkür eden mahalle temsilcileri yatırımların kısa sürede tamamlanacağına inandıklarını ifade ettiler.

-Tarım İl Müdürü'nden Koçal'a ziyaret

Yalova Tarım İl Müdürü Necati Poyraz Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Necati Poyraz, kentte yapılacak 'Su Çalıştayı' hakkında Koçal'ı bilgilendirdi.

Bilimsel çalışmaların daima yarar getireceğini vurgulayan Koçal, "25-26 Ocak'ta yapılacak çalıştaya kentimiz en iyi şekilde ev sahipliği yapacaktır. Suyun bilinçli bir şekilde kullanılmasının hedeflendiği toplantının amacına ulaşacağı inancındayım" dedi.

Muhabir: İsmail Ersan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: