Yalova'dan Kısa Kısa-Çiftlikköy Belediyesi'nden Yaza Hazırlık Çalışmaları

Çiftlikköy Belediyesi'nin sahil yolu yenileme çalışması tamamlandı.

Çiftlikköy Belediyesi'nin sahil yolu yenileme çalışması tamamlandı.

Belediye Başkanı Metin Dağ, sahildeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Amaçlarının, Çiftlikköy sahil şeridini bölgede örnek bir sahil haline getirmek olduğunu belirten Dağ, şöyle konuştu:

"İlçenin tüm sahil şeridini halkın rahatlıkla kullanabileceği, dolaşabileceği ve vakit geçirebileceği yer haline getirmek istiyoruz. Göreve ilk başladığım günlerde sahilleri halka açacağımı söylemiştim. Bu sözümü tuttum. Geçmiş yıllarda girilemeyen, sahil şeridi yaz aylarında vatandaşlarımızın uğrak yeri oluyor. Çiftlikköy sahiliyle örnek bir ilçe olacak. Bölgenin en uzun sahil şeridinden birine sahip olacağız. Vatandaşlarımız da bu çalışmalarda bize destek oluyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

-Türk Telekom çalışanlarından engellilere yardım-

Yalova Belediyesi personelinin organize ettiği plastik kapak kampanyası kapsamında Yalova Türk Telekom Müdürlüğü çalışanları, engelliler için 25 kilogram mavi kapak topladı.

Toplanan kapaklar engellilere tekerlekli sandalye alınmak üzere Yalova Belediyesi çalışanlarına teslim edildi.

Müdürlük çalışanları, böyle bir kampanyaya destek olduklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, çalışmalarının süreceğini bildirdi.

-Yalova Belediyesi Spor Kulübü'nün başarısı-

Yalova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü 18-21 Mayıs tarihlerinde Adana'da yapılan Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda erkeklerde Türkiye 3'üncüsü, bayanlarda ise Türkiye 6'ncısı oldu.

Takım sorumlusu Hakan Toraman, öz kaynaklarla yetişen sporcularla büyük şampiyonalarda önemli başarılar kazanmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Umut Başsan ve Denizhan Bozkurt'in çiftlerde Türkiye üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attığını belirten Toraman, "Yine takım olarak erkeklerde Türkiye 3'üncüsü, bayanlarda ise Türkiye 6'ncısı olduk. Sporcularımızı ve onları yetiştiren, çalıştıran antrenörlerimizi kutluyorum. Ayrıca başarıların baş mimarı Yalova Belediye Başkanımız Yakup Bilgin Koçal'a, spora yaptığı desteklerden dolayı teşekkürü borç biliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İsmail Ersan - Erhan Erdoğan / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: