Yalova'dan Kısa Kısa-Dörtyol Kavşağı, Itfaiye Için Yeniden Düzenleniyor

Yalova Belediyesi tarafından önceki günlerde trafiğe açılan Dörtyol Kavşağı, itfaiye için yeniden düzenleniyor.

Yalova Belediyesi tarafından önceki günlerde trafiğe açılan Dörtyol Kavşağı, itfaiye için yeniden düzenleniyor.

Belediye İtfaiye Müdürü Bekir Kaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kavşakta yapılacak düzenlemeyle olası afetlere acil müdahale için itfaiye araçlarının, açılan kavşağı kullanmayıp trafiğe girmeyeceğini bildirdi.

Uygulamanın, kendilerine daha fazla zaman kazandıracağını belirten Kaş, şunları kaydetti:

"Belediye tarafından geçtiğimiz günlerde trafiğe açılan Dörtyol Kavşağı, araçların ana yola trafik ışıkları vasıtasıyla çıkışını sağlamıştı. Eskiden kullanılan çıkış noktası kontrolsüz olduğundan belediye ekiplerince yeniden düzenlenecek ve yalnızca itfaiye araçlarınca kullanılmak üzere planlanacak. Kavşakta ve İtfaiye Müdürlüğü önünde yapılacak çalışmalar sonrasında bölge sadece itfaiye araçların kullanacağı bir alan olacak. Böylelikle itfaiye araçlarının kullanımına ait özel bir alana sahip olacağız. Olaylara müdahale süremiz kısalacak."

Reklam
Reklam

-Yıldız Bayan Güreş Takımı, Eskişehir'e gitti

Yalova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yıldız Bayanlar Güreş Takımı, 6-7 Nisan'da gerçekleştirilecek Yıldız Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasına katılmak üzere Eskişehir'e gitti.

Koordinatör Ali Kayalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kafilede kendisinin yanı sıra antrenörler İlhan Şenlik ve Selim Acar, sporcular Aybüke İmancı, Sevcan Atasever, Efnagül Kalaycı, Seda Aydoğan, Sonnur Şakar ve Tuğçe Aydın'ın bulunduğunu bildirdi.

İyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Kayalı, şunları kaydetti:

"Kamp sürecini çok iyi değerlendirdik. Bu şampiyonada üç sıklette madalya bekliyoruz. İlimize madalyalarla dönmek istiyoruz. Planlı çalışarak gerekli altyapıyı hazırladık. Daha sonra yıldızlarda dünya ve Avrupa şampiyonalarında da madalyalar almak istiyoruz. Bunu yapacak sporculara, güce ve çalışma ortamına sahibiz. Bu imkanları bize sağlayan başta Yalova Belediye Başkanımız Sayın Yakup Bilgin Koçal'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Belediyemiz bize her türlü imkanı sağladı. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: İsmail Ersan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: