Yalovalı Bisikletçiler Bursa’da Pedal Çevirecekler

Bursa’da önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonasında Yalovalı bisikletçiler pedal çevirecekler.Yalovalı Bisikletçiler Bursa’da...

Bursa’da önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonasında Yalovalı bisikletçiler pedal çevirecekler.

Yalovalı Bisikletçiler Bursa’da yapılacak zorlu maratonun hazırlıklarını tamamlarken şampiyona saatini beklemeye başladı. Son dönemlerde Yalova’da bisiklete duyulan ilgiye kayıtsız kalmayan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Dağ Bisiklet Takımı faaliyetleri oluşturulmasının ardından takım ilk şampiyonasına 21 Temmuz 2013 Pazar günü katılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü Bisiklet Takımı 21 Temmuz 2013 Pazar günü Bursa’da gerçekleşecek Dağ bisikleti Türkiye Şampiyonası yarışmalarına katılmadan önce İl Temsilcisi Ünal Tolun, Antrenör Kamil Alev ve sporcularla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete’yi ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Müdür Mete, müsabakaya gidecek sporculara önemli olanın Yalova’mızı müsabakada sporcu ahlakı ve sporcu bilinciyle en iyi şekilde temsil etmeleri olacağı devamında başarının mutlaka geleceğini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandığını belirterek başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: