Yalovalı Kadın Girişimciler Şanlıurfa'da

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Şanlıurfa'da düzenlenen "Türkiye'nin Kadınları Ülkenin...

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Şanlıurfa'da düzenlenen "Türkiye'nin Kadınları Ülkenin Yol Haritasını Belirliyor" adlı programa katıldı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından organize edilen "Türkiye'nin Kadınları Ülkenin Yol Haritasını Belirliyor" programına YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı. Kadınların iş hayatında daha faal rol oynamalarını hedefleyen programın çok faydalı geçtiğini dile getiren YTSO kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser, "Şanlıurfa Valiliği, kadın istihdamının gelişmesi ve kadının güçlenmesi için sadece bu konu ile ilgilenen vali yardımcısı atamış. Elbirliği Kadın Derneği olarak 120 bin EURO luk proje yürütmekteler. Bu proje ile geniş bir toplantı yaparak detaylı bilgiler aldık. Program boyunca bize sıcak ilgi gösteren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat'a da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

YTSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, şehrin önemli yerlerini de gezme imkanı buldu. Önemli kalıntıların yer aldığı Göbekli Tepe ve Tapınak kalıntılarını gezen YTSO'lu kadınlar sıra gecesine de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: