Yalova’nın Dişi Messileri Lige Hazır

2012-2013 futbol sezonunda Türkiye Bayanlar 2. Liginde mücadele edecek Gençlikspor Bayan Futbol Takımı 4 Kasımda...

2012-2013 futbol sezonunda Türkiye Bayanlar 2. Liginde mücadele edecek Gençlikspor Bayan Futbol Takımı 4 Kasımda başlayacak lig öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor.

8 ay önce kurulan ve kurulduğu günden bu yana hazırlıklarına ara vermeden devam eden Gençlikspor Bayan Futbol Takımı lige hazır bir şekilde girmek istiyor. Yalova’nın dişi Messi’leri olarak anılan Gençlikspor’un bayan futbolcuları lig hazırlıkları kapsamında Yalova U-14 Ligi B Grubu takımlarından Doğuşspor U-14 Takımı ile Atatürk Stadyumu'nda hazırlık maçı oynadı.

Reklam
Reklam

Daha önce de Yalova U-14 Ligi A Grubu takımlarından Atakentspor ile oynayan Yalova’nın Dişi Messi’leri 4 Kasımda karşılaşacakları İzmir deplasmanında Elitspor müsabakasına erkek futbol takımlarıyla yaptıkları maçlarla hazırlanıyor.

Doğuşspor U-14 Takımı karşısında oynadıkları oyunla takdir toplayan Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, farklı mağlup olmasına rağmen yaptıkları şık hareketler ve hırslarıyla ile de göz doldurdu.

Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte her iki takımın futbolcuları birbirlerini tebrik ederek fair-play örneği sergiledi.

Türkiye Bayanlar 2. Ligine hazır girmek istediklerini belirten Gençlikspor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Uğur Akalp,” Ligimiz 4 Kasımda başlayacak. İlk karşılaşmamızı 4 Kasımda İzmir deplasmanında Elitspor karşısında yapacağız. Sezonu çok erken açmış ve hazırlıklara başlamıştık. Hazırlık maçlarımızı da Yalova Amatör liglerinde mücadele eden erkek futbol takımlarıyla oynuyoruz. Bu sayede oyuncularımız tecrübelenmiş oluyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: