Yalova'nın Düşman Işgalinden Kurtuluşunun 93'üncü Yıl Dönümü

Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Kubat, konser verdi.

Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Kubat, konser verdi. Kubat'ın Cumhuriyet Meydanında sahne aldığı konseri Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve çok sayıda vatandaş izledi. Salman, burada yaptığı konuşmada, Yalova'nın kurtuluşu için mücadele eden kahramanları rahmet ve minnetle andığını belirterek, "Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutluyorum. Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır. Yalova Mustafa Kemal'in yazlık başkenti. Bugün burada söylüyorsak, konuşuyorsak, şu şanlı bayrağımızı dalgalandırıyorsak özgürlüğümüzü başta Gazi Mustafa Kemal'e olmak üzere bütün silah arkadaşlarına borçluyuz. Ülkemiz için canlarını vermiş bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla, minnetle, dualarla anıyorum" ifadesini kullandı. Öte yandan Kubat'ın seslendirdiği parçalara vatandaşlar da eşlik etti. Konserin ardından Başkan Salman, Kubat'a Yalova'yı simgeleyen minyatür ve Türk bayrağı takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: