Yalova'nın İsmi SATILIK

Yalova.org ismi satılığa çıktı.

YalovaRehberi.com'un da isim babası olan Serhan Aydemir, 12 yıldır kendisine ait olan Yalova.org ismini satılığa çıkardı.

Serhan Aydemir 12 yıl önce Yalovayı tanıtmak amacı ile almış olduğu Yalova.org ismini zaman içerisinde vakit ayıramadığı için ve en azından birisinin işine yarasın diyerek satılığa çıkardığını duyurdu.

Konu hakkında açıklama yapan Aydemir; "12 yıl önce Yalova.org ismini 2000$ a aldım bu rakam günümüz piyasası ile karşılaştırılamaz bile, artık bir şehir ismini paranız varsa bile alamıyorsunuz o sebeple Yalova.org ismini 999$ gibi sembolik bir rakama satılığa çıkardım. Yalova.org ismini satın alan kişiye 4700 kişilik takipçi listesi olan Facebook sayfasını da hediye olarak vereceğim. İnşallah Yalova sevdalısı birisi alır ve kullanır." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: