Yalova'ya 400 Bin Çiçek

Yalova Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 2013 yılı sonuna kadar il merkezi ve mahallelere...

Yalova Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 2013 yılı sonuna kadar il merkezi ve mahallelere toplam bin 400 adet ağaç ve 400 bin adet çiçek ekecek.

Yalova Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü, çiçek şehri Yalova'da ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor. 2013 yılına kadar toplam 400 bin adet çiçek dikmeyi hedefleyen birim, daha şimdiden 300 bin adet çiçek ekti. Öte yandan ağaçlandırma çalışmaları da sürüyor. "Hacımehmet ovası çınar ovası olacak" sloganı ile Adnan Menderes Mahallesi'ne çınar fidanları dikiliyor. Bu yıl sonuna kadar Adnan Menderes Mahallesi'ne bin adet çınar ağacı dikilecek.

Reklam
Reklam

Yine Şehit Ömer Faydalı Bulvarı da ağaçlandırma çalışmalarından nasibini alacak. Belediye bulvar üzerindeki kuruyan ağaçları sökecek ve buraya da 200 adet alev ağacı ve 200 adet ligustrum ağacı dikecek. Böylece il merkezi ve mahallelerde 2013 yılı sonuna kadar toplam bin 400 adet ağaç ve 400 bin adet çiçek dikilmiş olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: