Yalova'ya Pembe Minibüsler Geliyor

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Sefer Keskin, Yalova'da 4 Ekim tarihinde yaşanacak toplu taşımada değişim ve...

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Sefer Keskin, Yalova'da 4 Ekim tarihinde yaşanacak toplu taşımada değişim ve dönüşüm kapsamında minibüslerin renklerinin de değişeceğini açıkladı.

Yalova Belediyesi ve Yalova Minibüsçüler Odası'nın ortaklaşa imzaladıkları protokole göre toplu taşımada değişim ve dönüşüm uygulaması, 4 Ekim 2012 tarihi itibarı ile devreye alınıyor. Bu tarihte YAMİNTAŞ tarafından işletilecek olan otobüsler devreye girecek. Ancak sistemde minibüslerde büyük bir değişim yaşayacaklar. Bugüne kadar hep mavi renkli olan minibüsler bu tarihten itibaren pembe renge bürünecekler. Arka kısımlarında bir dönem ticari taksilerde bulunan damalı desen yer alacak.

Reklam
Reklam

Minibüslerin ortasında ise turizmi temsil eden bir Yalova yazısı yer alacak. Çalışmayla ilgili bilgi veren Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Sefer Keskin, "Değişim ve dönüşüm kapsamında minibüslerde değişiyorlar. Bu değişim kapsamında artık mavi minibüsler tarihe karışıyorlar. Bundan sonra minibüslerin rengi pembe olacak. Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ile yapılan görüşmelerde büyük oranda mutabakat sağlandı. Kısa süre içerisinde her şey netleşecek" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: