Yalvaç'ta Bahar Şenliği Düzenlendi

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi'nde Bahar Şenliği düzenlendi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi'nde Bahar Şenliği düzenlendi.

İki gün süren şenlik kapsamında düzenlenen çeşitli aktivitelerle öğrenciler geride kalan akademik yılın yorgunluğunu attı.

Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Armağan, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rifat Okudan, Yalvaç Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Şakir Şahin, akademik ve idari personel, öğrenciler ve halkın da katılımıyla gerçekleşen şenlikte, halk oyunları gösterileri, sportif yarışmalar, dans gösterileri düzenlendi.

Reklam
Reklam

Yalvaç Meslek Yüksekokulları müzik gruplarınca sunulan müzik dinletileri, TRT sanatçıları Sabahattin Gülümser ve Makbule Kaya'nın verdiği konserle öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Çeşitli bölümlerin yıl sonu sergileri ve kısa film festivali de şenliğe renk kattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: