Yalvaç'ta 'Efendimiz' Konulu Kitap Okuma Yarışması

Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki Muallim Galip Eğitim Kurumları tarafından 'Efendimiz' konulu kitap okuma yarışması düzenlendi. Masır...

Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki Muallim Galip Eğitim Kurumları tarafından 'Efendimiz' konulu kitap okuma yarışması düzenlendi.

Masır Kültür Salonu'ndaki ödül gecesinde, Peygamber Efendimizin (sav) doğumundan önce insanlığın düştüğü buhranı anlatan 'Onu Beklerken' isimli tiyatro oyununu izleyen vatandaşlar duygulu anlar yaşadı. 250 öğrencinin katıldığı sınavda dereceye girenlere ödülleri verildi. Birinci olan Zeliha Kuduz'a 1500 TL, ikinci Mücahit Kiriş'e dizüstü bilgisayar, üçüncü Ayşe Şimşek'e ise tablet bilgisayar hediye edildi.

Reklam
Reklam

Programda bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş, "Gençlerimizin Peygamber efendimizin hayatını okumaları, onların efendimiz hakkında bilgi sahibi olmaları ve kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını açısından çok güzel ve örnek bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: