Yalvaç'ta Ev Çöktü: 1 Kişi Öldü

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Sücüllü kasabasında, ahşap ve kerpiçten yapılmış bir ev çöktü. Göçük altında...

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Sücüllü kasabasında, ahşap ve kerpiçten yapılmış bir ev çöktü. Göçük altında kalan bir kişi, hayatını kaybetti. Evin alt katında mahsur kalan at, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yalvaç İlçesine bağlı Sücüllü kasabasında, sabah saat 7.30 sıralarında, ahşap ve kerpiç karışımından oluşan ev, bilinmeyen bir nedenden dolayı çöktü. Evin içinde bulunan 8 kişiden 7'si kaçarak kurtuldu. Kaçamayarak göçük altında kalan Ali Kara'ya (69) komşuları uzun uğraşları sonucu ulaştı. Yapılan kontrolde, Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen Isparta İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ekibi, göçükte inceleme yaptı. Evin alt katında bir atın mahsur kaldığını gören ekipler, uzun uğraşların ardından hayvanı bulunduğu yerden çıkardı. Ekiplerin atı sakinleştirmek için şeker verdiği görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: