Yamanlar Koleji Güreş Takımı Güney Afrika'dan 7 Madalyayla Döndü

İZMİR (A.A) - İzmir Yamanlar Koleji Güreş Takımı'nın 8-9 Şubat tarihlerinde Güney Afrika'da yapılan 5. Uluslararası Stoei Okullar Greko-Romen Güreş

İZMİR (A.A) - İzmir Yamanlar Koleji Güreş Takımı'nın 8-9 Şubat tarihlerinde Güney Afrika'da yapılan 5. Uluslararası Stoei Okullar Greko-Romen Güreş Turnuvasında 2 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalya kazandığı bildirildi.

Okul Müdürü Şakir Ural, Güney Afrika Güreş Federasyonu ve Pretoria Üniversitesi'nin birlikte düzenlediği turnuvaya 22 ülkeden 450 sporcu katıldığını belirtti.

Güreşin "marka okulu" olduklarını kaydeden Ural, "Böylesine önemli bir turnuvada 7 madalya almak büyük bir başarı, öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimiz ayrıca Güney Afrika'da farklı ülkelerden gelen öğrencilerle sportif ve kültürel alışverişte bulunarak büyük bir deneyim kazandılar" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: