Yamanlar Öğrencileri Güreşte Yedi Uluslararası Madalya Kazandı

İzmir Özel Yamanlar Koleji Güreş Takımı, 8-9 Şubat 2013 arasında Güney Afrika’nın başşehri Pretoria’da düzenlenen...

İzmir Özel Yamanlar Koleji Güreş Takımı, 8-9 Şubat 2013 arasında Güney Afrika’nın başşehri Pretoria’da düzenlenen 5. Uluslararası Stoei Okullar Greko-Romen Güreş Turnuvası'nda iki altın, iki gümüş ve üç bronz madalya kazandı. Öğrencilerin madalyalarını, Pretoria Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Fanie Vermaak verdi.

Güney Afrika Güreş Federasyonu ve Pretoria Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği turnuvaya, 22 ülkeden toplam 450 sporcu katıldı. konu hakkında açıklama yapan Özel Yamanlar Koleji Müdürü Şakir Ural, “Güreşin marka okuluyuz. Böylesine önemli bir turnuvada yedi madalya almak büyük bir başarı. Öğrencilerimizi kutluyorum. Ayrıca Güney Afrika’da farklı ülkelerden gelen öğrencilerle sportif ve kültürel alışverişte bulunarak büyük bir deneyim kazandılar.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz