Yan bakma cinayetine 25 yıl

BURSA (İHA) - Diyarbakır'dan çalışmak için geldiği Bursa'da yan bakma meselesi yüzünden arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kavgaya karıştığı iddiasıyla yargılanan diğer sanık ise, beraat etti.

5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi talep edilen M.B. (25) ile ölümle biten kavgaya karıştığı iddiasıyla yargılanan M.Y.B. (18) son kez hakim karşısına çıktı. 4 ay önce Maltepe Mahallesi'ndeki bir internet kafede yan bakma meselesi yüzünden çıkan kavgada Barış Yıldız'ı bıçaklayarak öldürmekle suçlanan M.B., hakkındaki iddiaları yalanladı.

Reklam
Reklam

Olaydan sonra yaralandığı için maktulün öldüğü hastaneye tedavi olmaya gidince polis tarafından gözaltına alınan M.B. hakkındaki iddiaları yalanladı. Diğer tutuklu sanık M.Y.B., ise kavgaya karışmadığını belirterek, suçsuz olduğunu söyledi.

Müebbet hapis cezasına çarptırılan M.B.'nin cezasını duruşmadaki iyi hali sebebiyle 25 yıla indiren mahkeme, diğer sanık M.Y.B.'nin ise beraatına karar verdi.