'Yan Baktın' Kavgasında Öldürülen Şükrü Tilki Toprağa Verildi

İzmir'de evine giderken yolda karşılaştığı şahıslar tarafından 'yan baktın' deyip bıçaklanarak öldürülen AK Parti Çiğli...

İzmir'de evine giderken yolda karşılaştığı şahıslar tarafından 'yan baktın' deyip bıçaklanarak öldürülen AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Şükrü Tilki toprağa verildi.

Çiğli Fatih Camisi'nden kaldırılan Tilki'nin cenazesinde yakınları ayakta durmakta güçlük çekti. Cenazeye AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi namazını mütakip kılınan canaze namazının ardından Tilki'nin naaşı Menemen Koyundere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çiğli'de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Şükrü Tilki evine gitmek için parti binasından çıktıktan sonra yol üzerindeki kasap dükkanında çalışan A.K. ve M.K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tilki, A.K. tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tilki, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıları kısa sürede yakalamıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: