Yanan araçtan son anda kurtuldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki aracın çarpışması sonrasında 3 kişi yaralandı. Kaza sonrasında orta refüje çıkan...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki aracın çarpışması sonrasında 3 kişi yaralandı. Kaza sonrasında orta refüje çıkan araçlardan biri yanmaya başlarken, araçta bulunan sürücü son anda araçtan çıkarak kurtulmayı başardı.
48 D 5599 plakalı otomobili ile Göcek istikametinden Fethiye’ye doğru seyreden Yunus Emre Isparta(26), Çiftlik kavşağında, Halide Yıldırım’ın(29) kullandığı 15 HD 565 otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrasında Ispartalı’nın kullandığı otomobil orta refüje çıkarak alev aldı. Yanan araçta bulunan Yunus Emre Ispartalı güçlükle otomobilden çıkmayı başarırken, yanan otomobil itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın sırasında orta refüjdeki otlar da tutuşurken, yangının büyümesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile engelli.
Yanan araçtan kurtulan Yunus Emre Ispartalı ile diğer araçta bulunan Halide Yıldırım ve yolcu Yurdagül Yıldırım ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz