Yanan Denizli Belediye Sanat Merkezi’nin yenisi yapılacak

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 16 Ocak 2012 Cuma günü yanan ve kullanılmaz hale gelen...

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 16 Ocak 2012 Cuma günü yanan ve kullanılmaz hale gelen Belediye Sanat Merkezi'nin, tamamen yıkılıp yeniden inşa edileceğini söyledi. Zolan, encümen salonunda düzenlediği basın toplantısında, yanan binayla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yangının geceyarısı elektrik kontağından çıkarak için için başladığının itfaiye tarafından tespit edildiğini aktaran Başkan Zolan, can kaybı olmadan söndürülmesinin kendilerini sevindirdiğini belirtti. Yeni sanat merkezini, fonksiyonlarını biraz daha artırarak yapmayı planladıklarını, bu çerçevede müştemilatındaki Sosyal Güvenlik Merkezi ve özel işyerlerinin de katılması halinde daha geniş bir proje ortaya çıkarılabileceğini kaydetti. İtfaiyenin geç kaldığı eleştirilerinin haksızlık olduğunu da söyleyen Başkan Zolan, “İtfaiye, 3 dakikada gelerek müdahale etmiştir. Bu açıklamaları esefle karşılıyoruz. Acıların üzerinden siyaset yapmak, oy devşirme mantığına gitmek hiç kimseye yakışmaz. Böyle açıklamaları orada emek vermiş, gayret göstermiş, canını ortaya koymuş çalışanlara haksızlık olarak görüyorum. Denizli Belediyesi ve İtfaiyesi, bu işin altından kalkmıştır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz