Yanan Evlerini Yaşlı Gözlerle İzlediler

Afyonkarahisar’da öğle saatlerinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın, paniğe neden oldu. Evin sahipleri ...

Afyonkarahisar’da öğle saatlerinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın, paniğe neden oldu. Evin sahipleri yangın söndürme çalışmalarını ağlayarak izledi.

Mevlana Mahallesinde, iki katlı ahşap evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın korkuttu. Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınırken, evlerinin yandığını haber alan Hasan ve Havva Öztürkmenoğlu çifti yangını görünce gözyaşlarını tutamadılar. Komşularının ve yakınlarının sakinleştirmeye çalıştığı Öztürkmenoğlu çiftinin iki kızları ise yangın haberini okulda aldı. Evlerine koşan kızlar, söndürme çalışmaları sırasında anne ve babaları gibi ağladı.

Reklam
Reklam

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen yan binaya da sıçrarken, iki saatlik çalışma sonunda söndürülebildi. Ev kullanılamaz hale gelirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: