Yangın Kışlık Erzağı Yaktı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, bir evde öğle saatlerinde meydana gelen yangında, ev sahibinin kışlık erzağı yok...

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, bir evde öğle saatlerinde meydana gelen yangında, ev sahibinin kışlık erzağı yok oldu.

Viranşehir'de Azadi Mahallesi 1650 Sokak'ta, bugün saat 12.30 sıralarında, R.A. adlı kadın evlerinde yangın çıktığını fark etti. Mahallelinin yardımıyla yangına ilk müdahale yapılırken, ardından itfaiyeye haber verildi. İtfaiyenin gelmesiyle yangın kısa sürede söndürülürken, yangın süresince kiler olarak kullanılan odada bulunan kışlık tüm kuru bakliyat yandı. Bakliyatla birlikte odada bulunan kışlık giyecek ve yataklar da büyük zarar gördü. Evi yanan R.A., "Bütün bir yaz boyunca topladığımız tüm erzaklarımız yandı. Ayrıca kışlık giyecek ve yataklarımız da yandı. Ekonomik durumumuz olmadığı için hem evimin yanan kısmının tamiri, hem de kışlık erzağımızın temini için yetkililerden yardım istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, yangında can kaybı yaşanmaması ise tek teselli oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: