Yangın Mağduru Aileye Yardım

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Bademci Köyünde çıkan yangın sonucu evlerini kaybeden aileye Taşköprü Kaymakamlığı yardım...

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Bademci Köyünde çıkan yangın sonucu evlerini kaybeden aileye Taşköprü Kaymakamlığı yardım elini uzattı.

Alınan bilgiye göre ilçe genelinde Kaymakamlık, Müftülük ve Kızılay Derneği Taşköprü şubesi tarafından düzenlenen yardım kampanyası kapsamında geçtiğimiz Cuma günü Cuma namazının ardından camilerden yardım toplandı. Yardımsever Taşköprü Halkının bağışladığı 7 Bin 22 lira ilçe Kaymakamı Ali Yılmaz, İlçe Müftüsü Yusuf Uzun ve Kızılay Derneği Taşköprü Şube Başkanı Hüseyin Seven tarafından yaşanan talihsiz olayda evlerini kaybeden Candemir Ailesi'nden Fatih Candemir’e teslim edildi. İlçe Kaymakamı Ali Yılmaz ilçede birlik ve beraberliğin yardımlaşma ve dayanışmanın kuvvetlenmesi için ilçe genelinde Cuma namazı çıkışında böyle bir kampanya yaptıklarını söyledi Kaymakamlık olarak bizlerde elimizden geleni yaptık yangın mağduru vatandaşımıza yeni yapacağı evin Kum ihtiyacını karşılayacağımızı ve 2 bin lira da nakit para yardımında bulunduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Kızılay Derneği Şube Başkanı Hüseyin Seven de “Bundan sonra bu tür yardım kampanyalarımızla mağdur vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: