Yangın Söndürme Işçilerinden Kan Bağışı

Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme işçileri, kan bağışında bulundu.

Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme işçileri, kan bağışında bulundu.

Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme işçileri, Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağışı Merkezi'ne kan bağışında bulundu. Milas Orman İşletme Müdürlüğü Senai Atilla Lokali'nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına 85 işçi katıldı.

Geleneksel hale getirdikleri kan bağışı kampanyası nedeniyle bir araya geldiklerini kaydeden Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, ülke genelinde meydana gelen olaylarda ortaya çıkan kan ihtiyacına bir nebze olsun katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Kazakoğlu, gelecek günlerde de kan bağışlarının devam edeceğini ifade ederek, "Temennimiz bu kanlara hiç ihtiyaç duyulmasın. Ancak yaptığımız bağışları kullanacak olan vatandaşlarımıza da şahsım ve personelim adına acil şifalar diliyorum" dedi.

Muhabir: Ferdi Aşıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: