Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde "Hastane Afet Planı" çerçevesinde yangın tatbikatı yapıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde "Hastane Afet Planı" çerçevesinde yangın tatbikatı yapıldı.

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, hastalara ve hastaneden hizmet alan tüm halka daha güvenli bir ortamda sağlık hizmeti sunmak amacıyla, herhangi bir afet durumunda tüm personelin gerekli eğitime, bilgi ve tecrübeye sahip olması açısından "Hastane Afet Planı" çerçevesinde hastane üroloji servisinde bir yangın tatbikatı düzenlendi.

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, tatbikatla ilgili yaptığı açıklamada, tatbikatın çok başarılı geçtiğini, bu tür afet eğitimlerinin ve tatbikatların hastanede belli aralıklarla tüm servis ve bölümlerde yapılacağını, afet ve yangın konusunda personele verilen eğitimlerin yanı sıra gerçekleştirilen bu tür tatbikatların da tecrübeleri artırma açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Selçuk, tatbikata katılan tüm hastane personeline, hasta ve hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: