Yangın yılların emeğini yok etti

Serik Sanayi Sitesinde çıkan yangında Ali Ünal’a ait yedek parça dükkânı adeta küle döndü.

Antalya'nın Serik İlçesi Sanayi Sitesi’nde işyeri bulunan Ali Ünal’ın kepenklerini kapatıp ayrılmasının ardından içerideki elektrik panosundan çıkan yangına Serik, Belek, Kadriye, Boğazkent ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri müdahale etti. İki saatte kontrol altına alınarak söndürülen yangın sonrası oto yedek parçalarıyla dolu dükkân tamamen yandı.

Yıllarlık esnaf Ali Ünal’ın tüm birikimlerini adeta yok eden talihsiz olay çevre Sanayi esnafını da derinden yaraladı. Ali Ünal’ın yaralarını sarmak için seferber olan Serik esnafı dayanışma adına da çok güzel bir örnek sergileyerek Ali Ünal için yardım kampanyası başlattı. Hafta içerisinde başlatılan yardım kampanyasına Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cesur, Esnaf kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Sanayi Sitesi Kooperatifi Ahmet Tunç ve bazı esnaflar öncülüğünde başladı. Hafta içerisinde sanayi sitesindeki esnafları gezerek başlanan yardım toplama kampanyasına tüm esnafın karınca kararınca destek vermesi memnuniyetle karşılandı. Yangının ardından kurtarılan az sayıdaki yedek parçalar sanayi esnaflarının el birliği ile temizlenerek ayrıldı.

Reklam
Reklam

Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cesur, yangında dükkânı tamamen yanan Ali Ünal için Esnaf Odası, Esnaf Kredi Kooperatifimiz, Sanayi Sitesi yönetimi ve esnaflarla bir yardım başlattıklarını duyurdu. Bir süre daha yardım toplamaya devam edeceklerini ifade eden Cesur, “Herkesten Allah razı olsun, gecenin karanlığında bu da benden olsun deyip, yağlı elini cebine atıp, yardımda bulunan esnaflarımız beni çok duygulandırdı. Bu yardımlar toplum olarak birbirimize olan sevginin, birlikteliğimizin bir göstergesi olmuştur. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: