Yangın Zannı Adliyede Paniğe Neden Oldu

İstanbul Adalet Sarayı’nda elektriklerin kesilmesi nedeniyle çalıştırılan jeneratörün dumanının yangın zannedilmesi üzerine hareketli dakikalar yaşandı....

İstanbul Adalet Sarayı’nda elektriklerin kesilmesi nedeniyle çalıştırılan jeneratörün dumanının yangın zannedilmesi üzerine hareketli dakikalar yaşandı. Adliyeye gelen itfaiye ekipleri yangın olmadığını tespit edince herkes rahat bir nefes aldı.

İstanbul Adalet Sarayı’nda öğle saatlerinde elektriklerin kesilmesi üzerine jeneratörler devreye girdi. Jeneratörün çalışmasıyla çıkan yoğun dumanı yangın zanneden vatandaşlar itfaiyeye ihbarda bulundu. İhbar üzerine de çok sayıda itfaiye aracı siren çalarak adliyeye geldi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında adliye önüne gelen itfaiye ekipleri yangın ihbarı aldıklarını belirtti. Adliyede görevli polisler ise herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Kendilerinin ihbarda bulunmadıklarını bildiren polis, jeneratörün çalıştığını, bunun da yangın zannedilerek vatandaşlar tarafından ihbarda bulunulmuş olabileceğini aktardı. Bunun üzerine itfaiye ekipleri adliyeden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: