Yangına ilk müdahaleyi basın mensupları yaptı

Balıkesir'in Edremit ilçesi Ülkü Yolu üzerinde çıkan kıyı yangınına ilk müdahaleyi basın mensupları yaptı. Kuru...

Balıkesir'in Edremit ilçesi Ülkü Yolu üzerinde çıkan kıyı yangınına ilk müdahaleyi basın mensupları yaptı. Kuru otların tutuştuğunu gören gazeteciler, büyümekte olan yangını ayaklarıyla söndürmeyi başardı.
Ülkü Yolu çıkışındaki kuru otlar, henüz belirlenemeyen bir sebeple alev aldı. O sırada bölgeden geçen basın mensupları, alevlerin büyüdüğünü farkedince ayaklarıyla müdahale etmeye başlarken bir yandan da itfaiyeye haber verdi. Gazeteciler, iki üç yerde başlayan küçük çaplı kıyı yangınını söndürmeyi başardı. Hemen ardından olay yerine gelen Edremit ve Zeytinli belediyeleri itfaiye ekipleri, soğutma çalışması yaptı. Basın mensupları, “Duyarlı her vatandaş gibi biz de alevleri görünce müdahale etmeye başladık. Kısa sürede söndürdük ama olan ayakkabıların altına oldu.“ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz