Yangına kapınızı kapatın

Fuarda tanıtımı yapılan yangına dayanıklı kapılar büyük ilgi görüyor. Bursa Uluslararası Fuar Alanında, Sağlık Hizmetleri...

Fuarda tanıtımı yapılan yangına dayanıklı kapılar büyük ilgi görüyor. Bursa Uluslararası Fuar Alanında, Sağlık Hizmetleri Fuarı, Bursa Mobilya Dekorasyon Fuarı, Gelin-Damat Fuarı, Bursa Gıda-Tek Fuarı, Untek 2012 ve Mağaza ve Market Dizayn Fuarı açıldı.

Fuara Bursa’dan katılan Kanon Kapı Sistemleri yangın kapısı ile büyük ilgi gördü. 120 dakikaya kadar yangına dayanıklı olan kapıların özellikle hastane ve alışveriş merkezi gibi yerler için önemli olduğu belirtildi.

Yangın kapısı isteğine yetişemediklerini anlatan Satış Müdürü Abdullah Özer, “Kapılar 60, 90 ve120 dakika olarak yangına dayanıklı özelliklere sahip. Kendi özelliğinde kesinlikle duman ve alevi karşı tarafa geçirmez. Çoğunlukla vatandaşların yoğun olduğu yerde; hastane, alışveriş merkezi gibi yerlerde kullanılmakta.” dedi.

Reklam
Reklam

Yangın kapısına büyük ilgi olduğunu anlatan Abdullah Özer şunları söyledi: “Şu anda kapıya yoğun ilgi var. Stoklarımız tükendi, talebe yetişemiyoruz. Ayrıca Türk Cumhuriyetlerinde de iş yapıyoruz. Oralarda da yoğun ilgi var. Çünkü insan sağlığı açısından bu kapılar çok önemli.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz