Yangında hayatını kaybeden gelin ve kayınvalidesi toprağa verildi

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesine bağlı Aksaklı köyünde tek katlı bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden gelin...

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesine bağlı Aksaklı köyünde tek katlı bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden gelin ve kayınvalidesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olayın haber alınmasının ardından dün Aksaklı köyüne giden Trabzon Valisi Recep Kızılcık, yangının meydana geldiği evde incelemelerde bulundu. Acı bir olayla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Vali Kızılcık, "Önce ki gece yaşanan bu olay hepimizi üzmüştür. Yangında 1912 doğumlu Ayşe Baykan ve 1947 doğumlu Sevim Baykan dumandan zehirlenerek hayatını kaybetmiş. Ben de ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Acı olayı duyan 65 yaşındaki Sevim Baykan'ın Sinop ve Ordu'da görev yapan polis memuru çocukları Beşikdüzü ilçesine geldi.

Hayatlarını kaybeden gelin ve kayınvalide için bugün Aksaklı köyünde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeler, Aksaklı Köyü Camii’nde kılınan kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye; Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Belediye Başkanı Ramis Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Ali Özsağlam, Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, polis memurları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Olay dün Beşikdüzü ilçesine bağlı Aksaklı köyünde meydana gelmişti. Köydeki evlerinde tek katlı binada yaşayan 100 yaşındaki Ayşe Baykan ile 65 yaşındaki gelini Sevim Baykan, yangında hayatını kaybetmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz