Yangında mahsur kalan kardeşleri itfaiye kurtardı

Bayrampaşa’da 4 katlı bir binanın bodrum katındaki doğalgaz sobasında meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı....

Bayrampaşa’da 4 katlı bir binanın bodrum katındaki doğalgaz sobasında meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Bodrumdan yükselen yoğun duman nedeniyle üst katlardaki bina sakinleri mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Üst katlarda mahsur kalan iki minik kardeş, itfaiye merdiveni ile indirildi.
Kartaltepe Mahallesi Volkan sokak 19 numarada bulunan 4 katlı apartmanın bodrum katında öğle saatlerinde yangın çıktı. Bodrumdaki doğalgaz sobasında meydana gelen patlama sonucu çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle bina sakinleri ve çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek söndürdü.
Bu arada yangın nedeniyle bina boşluğuna dolan duman bina sakinlerine zor anlar yaşattı. İtfaiye ekipleri aralarında Atalay (2) ve Atakan Yavuz (3) isimli iki küçük kardeşin de bulunduğu bina sakinlerini aşağı indirdi. Üst katlarda mahsur kalan Huriye Balkan isimli bir kadın ise bir sandalye üzerinde binadan dışarı çıkartıldı. Dumandan etkilenen Küçük Atalay ile Huriye Balkan olay yerindeki ambulanslara alınarak hastaneye götürüldü.
Maddi hasara yol açan yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz