Yangında Zarar Gören Arkadaşları İçin Yardım Topladılar

Evleri yanan Akçadağ Yağmurlu Ortaokulu öğrencisi Aliseydi ve Batuhan Timur kardeşlerin yardımına arkadaşları koştu.Yağmurlu Ortaokulu...

Evleri yanan Akçadağ Yağmurlu Ortaokulu öğrencisi Aliseydi ve Batuhan Timur kardeşlerin yardımına arkadaşları koştu.

Yağmurlu Ortaokulu Öğrencileri, “Haydi bir mum da sen tutuştur” sloganıyla yola çıkarak sınıf arkadaşlarının yanan evini tamir etmek için maddi yardım kampanyası düzenlediler.

Öğrenciler, aldıkları malzemeler ile birlikte kullanılamaz hale gelen evin bakım, onarım boyama işlerine yardım ettiler. Aralarında topladıkları yardım malzemelerini arkadaşlarına teslim ettiler.

Okul Müdürü Cemal Fırat, bu tür felaketlerin herkesin başına gelebileceğini belirterek, insan olarak herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ve öğrencilerin de çok güzel bir davranış sergileyerek bu duruma duyarsız kalmadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Müdür Yardımcısı Metin Topal da Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında bu ayki yaşatılan değerin yardımlaşma olduğunu, öğrencilerin "Hadi bir mum da sen tutuştur!" sloganıyla başlattığı yardım toplama kampanyasıyla arkadaşlarına destek olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: