Yangından Korunma Haftası Kutlandı

Tekirdağ'ın Çorlu Belediye Başkan Vekili Evren Özmen Uludağ, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Yangından...

Tekirdağ'ın Çorlu Belediye Başkan Vekili Evren Özmen Uludağ, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Yangından Korunma Haftası münasebetiyle İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Yangından Korunma Haftası münasebetiyle Başkan Vekili Uludağ, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı ile belediye meclis üyeleri, itfaiye personeliyle bir araya geldi. İtfaiye personelini Yangından Korunma Haftası münasebetiyle tebrik eden belediye yönetimi, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Reklam
Reklam

İtfaiye Müdürlüğünden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci yaptığı konuşmada, “Yangından korunma haftanızı hem Belediye Başkanımız Ünal Baysan, hem de şahsım adına kutluyorum. Çorlu İtfaiyesi hem personeliyle, hem de araç ve ekipmanlarıyla bölgemizin en iyi itfaiyelerindendir. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarınızı başarılı bir şekilde sürdürmenizi diliyorum.” dedi.

İtfaiye Müdürlüğü tarafından düzenlenen kokteylde misafir heyete yangın söndürme yöntemleri ve yangın tüpünün nasıl kullanılması gerektiğini anlatan bilgilendirme kitapçıkları dağıtıldı. Daha sonra Başkan Yardımcısı Demirci ve İtfaiye Müdürü Faruk Yücel, misafir heyete İtfaiye binasını gezdirdi. Kondisyon aletlerinin bulunduğu spor salonu, istirahat odaları, yangın söndürme araçları ve kurtarma ekipmanları hakkında bilgiler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: