Yangından "velayet Dramı" Çıktı

FERDİ AKILLI - Zonguldak'ta evde çıkan yangında ağır yaralanan ve ebeveyni 2 yıl önce boşanan 3 yaşındaki çocuğun velayetini almak için babasının dava açtığı ortaya çıktı.

FERDİ AKILLI - Zonguldak'ta evde çıkan yangında ağır yaralanan ve ebeveyni 2 yıl önce boşanan 3 yaşındaki çocuğun velayetini almak için babasının dava açtığı ortaya çıktı. Soğuksu Mahallesi Müftülük rampası mevkisinde 26 Kasım'da, 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangında yaralanan Emirhan Yılmaz'ın annesi Arzu Uçar'ın eşi Sait Yılmaz'dan Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde 6 gün yoğun bakımda kaldığına dikkati çekerek, "Yoğun bakımdan çıkmasının ardından torunum birkaç gün çocuk servisinde yattı. Daha sonra eve getirdik ancak hastaneye pansumana getirdiğimizde yaralarının derin olduğu ve tekrar yatması gerektiği söylendi" şeklinde konuştu. Torununun annesi Arzu Uçar'ın, çocuğu göstermemesinin nedeninin iki yıl önce oğluyla boşanması olduğunu öne süren Meryem Yılmaz, "Eski gelinim evlenince torunumu göstermediler. Boşanmanın ardından bir ay torunumu görebildik. Arzu Uçar, evlenince torunumu göstermediler. Torunumun velayeti için oğlum mahkemeye verdi. Şu anda dava sürüyor" ifadesini kullandı - Olay Soğuksu Mahallesi Müftülük rampası mevkisinde 26 Kasım'da, 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangında yaralanan anne Arzu Uçar, oğlu Emirhan Yılmaz ve şok geçiren Ahmet Uçar ile yoğun dumandan etkilenen itfaiye eri hastaneye kaldırılmıştı. Zonguldak Belediyesinde 2,5 yıldır görev yapan itfaiye eri Rasim Güneş (28), evden kurtardığı çocuğa suni teneffüsle ilk müdahaleyi yapmış, vücudunda üçüncü derece yanıklar oluşan Arzu Uçar ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: